tisdag 15 februari 2011

Dålig dag

Idag hade jag lika gärna legat kvar i sängen hela dagen.
Det började med att Elly vaknade vid 3 inatt och tyckte inte jag heller skulle sova mera. Det va inget som fick henne att somna om inte ens mat! Efter 1½ timme somnade hon om och då va de Viggos tur att vakna. men vi somnade om och vaknade kvart över 7...Viggo ville förståss inte samarbeta idag och låg i sängen till tjugo i 8 vilket resulterade i att det blev brottom....

Sedan skulle jag handla lite innan Elly och jag skulle på babysimmet, i affären tappar jag min plånbok så korten far ut och hamnar under charkdisken där det är 3mm...Jag fick tag på alla korten förrutom körkortet men personalen kunde inte se det där under så va helt övertygad om att det åkt under någon annanstans men jag hade inte tid och leta så bad dom ringa om dom hittade de..När jag sedan hade badat färdigt kom jag på att Viggo hade kollat i pålnboken och mycket riktigt så låg ju körkortet i hans bilstol alltså I den :) Men vilken tur!

Nu har jag varit och simmat, bastat och bubblat åh va det va skönt. I morgon ska jag och barnen åka till Malin och Olivia det ska bli så mysigt.

Imorgon får det bli hemmaträning det är gutt de med!

Godnatt

1 kommentar:

Mormor sa...

Ojoj,ingen bra början,hoppas att resten av dagen flöt på bättre!Ha en kul dag idag hos Malin och Olivia!