torsdag 17 februari 2011

Vill ha

Jag är såå otrligt trött på allt som har med hemmet att göra nu! Det ser alltid ut som f*n här hemma jag vet inte varför för jag tycker att jag går och plockar och städar HELA tiden men vad hjälper det? Inte ett skit!
Jag är så trött på att det inte finns garderober så det räcker i detta skit hus, man ska kanske inte klaga för mycket vi har ju iaf någonstans att bo men det finns ingen inspiration till något alls, jag vill bara härifrån...
Eller kanske skulle jag anställa någon som tog hand om städningen och tvätten för det är det som är dödens tråkigt, laga mat och diska det kan jag fixa men det andra blä vad det är tråkigt!

Kan ni inte hålla med om att det kan vara kul att städa någon gång ibland men faen inte VARJE dag, man får ju inget för att man gör det!
Usch idag är det inte heller någon bra start på dagen, och inte nog med det så fyller Tobbe år i morgon och jag har inte en aning om vad jag ska ge han, jag har ingen fantasi längre någon som har förslag??
Vill bara dra täcket över huvudet igen!!

3 kommentarer:

Birgitta sa...

Älskade Linda, kom igen bryt ihop och gå vidare, det blir säkert bättre.Tänk, snart får ni något större och bättre. Livet är en prövning men fixar du. Tusen kramar Birgitta......

Anna sa...

Flytta hit till Långasjö så kan jag städa åt dig ;) Skämt åsido, vi har otroligt bra förvaringsmöjligheter så städandet går fort eftersom allt har sin egen plats. Men plockar man inte dygnet runt så tappar man snabbt motivationen! DEt blir ju en krigszon här hemma direkt! Bryt ihop och kom igen och tänk på att snart kommer våren och då blir allt lite lättare :)

Anna-Karin sa...

Vet precis hur det är.
Inte kul alls att städa å rådda alla prylar. Vill oxå ha bättre förvarings möjligher.
Men vet du jag har börjat strunta i att ha det super städat här hemma folket vill komma ändå har jag märkt ;-)
Å vi mår oxå bra trots ett stökigt hem.
Ett tips till present är att göra en "korg" fylld med godsaker som du vet Tobias gillar. Öl, ölkorv nötter Chips, choklad nån tidning,film eller vad det nu kan va. Det är tanken som räknas :-)
Hoppas det löser sig
kram på dig Linda